Báječný svět vesmíru - Disney, Walt, 1901-1966 (Učíme se s Disney, 2013)
Objevujte s námi tajemství vesmíru! Dozvíte se, proč má Saturn prstence, co se opravdu děje v černé díře nebo jaké to je, žít ve stavu beztíže na vesmírné orbitální stanici.