Světová kuchařka pro kluky a holky : podle čarodějky Borůfky - Rytířová, Helena, 1951- (Dětské kuchařky, 2012)
Pusť se do přípravy skvělých dobrot ze všech koutů světa a připrav opravdu světovou party pro svoje kamarády. Podle receptů z dostupných surovin to hravě zvládneš. S vařením ti opět pomůže čarodějka Borůfka a společně budete doslova kouzlit. Všichni se budou olizovat za ušima až ochutnají čínské, slovenské, francouzské, italské a další specialitky z tvojí kuchyně!