Lízinka hledá poklad - Steffensmeier, Alexander, 1977- (Bambook, 2015)
Lízinka a její zvířecí kamarádi zkoumají znamení a tajné značky. Musí to být v zeleninové zahrádce, ano, tam to určitě je. A začíná skvělá zábava se spoustou kopání, nálezů a s nečekaným koncem