V trávníku : pohádky s krovkami - Selingerová, Ludmila (Grada, 2014)
Zprostředkujte dětem pohádkovou formou svět hmyzu. Získají tak hlubší zájem o přírodu. Poselství jednotlivých pohádek v dětech probouzí zásady slušného chování a morálky. Příběhy jsou doplněny dvěma typy ilustrací - realistickou kresbou podle fotografie a také milými (skrytě vtipnými) ilustracemi, které doplňují děj.