Diňáci - Rožnovská, Lenka, 1972- (Čtení pro prvňáčky, 2015)
Také vás fascinují dinosauři? Jistě toho o nich hodně víte. A copak dinosauři, kolik toho asi vědí o dětech? Čtveřice dinosauřích mláďat se vydává objevovat lidský svět. Doprovoďte je na jejich cestě za poznáním a užijte si spolu s nimi komiksové čtení a zábavné úkoly. Diňáci jsou tu pro všechny začínající čtenáře