Láska bez scénáře - Reber, Tina (Baronet, 2014)
Ryan Christensen si pouze přál být hercem, ale v nejdivočejsích snech ho nenapadlo, že role v neznámém filmu mu naprosto změní kariéru a život. I přesto vše však zůstává obyčejným člověkem se základními lidskými potřebami - cítit lásku a zachovat si v životě soukromí