Kamarádky na sex - Poncarová, Petra (Akcent, 2015)
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha zobrazuje moderní fenomén „účelových vztahů na sex“, bez závazků i klasického chození. Dává nám nahlédnout do osudu mladíka Davida, který udržuje současně sexuální vztahy se třemi „kamarádkami“. Tyto dívky o sobě vzájemně nevědí a každá má jiný důvod, proč se smiřuje s tímto druhem vztahu. Čeká nás napínavé čtení i překvapivý dějový závěr