Děti lásky - Pittnerová, Vlasta, 1858-1926 (Vysočina, 2012)
Jak nespravedlivý je osud! Proč nemohou všechny radostně zářit jako dva jiskřící uhlíky? Vybrané povídky oblíbených autorů počátku minulého století jsou opět prostou oslavou čistého srdce, hlubokého citu a porozumění