Střídavé štěstí - Pittnerová, Vlasta, 1858-1926 (Vysočina (Akcent), 2012)
Povídková kniha oblíbených autorů první poloviny 20. století. Příběhy vyprávějí o tom, kolik trápení musí člověk unést, aby neklesl, kolik odvahy a vůle je potřeba vynaložit, aby mohl znovu vykročit