Hod kostkou - Tatíčková, Denisa, 1993- (Akcent, 2012)
Přepracovaný anděl a znuděný ďábel. Už na první pohled tato kombinace nevěstí nic dobrého. A co když se oba rozhodnou, že si dají oddych u dvou neobyčejných hracích kostek, které pouhou náhodou rozhodují o osudu dívky, jež o této nebeské hře nemá ani ponětí?