Parkinsonova choroba : rady pro nemocné a jejich blízké - Bonnet, Anne-Marie, 1952- (Rádci pro zdraví, 2012)
Tato příručka podává pomoc nemocným, jejich rodinným příslušníkům i blízkému okolí. Poskytuje podrobné a všestranné rady týkající se pomoci a komunikace. Ukazuje na možnosti, jak žít s nemocí a čelit jí v každodenním životě, seznamuje s jejím vývojem a umožňuje chápat její působení, seznamuje se způsoby léčby v různých konkrétních situacích. Radí, jak utvořit kolem postižených atmosféru, která umožní reagovat účinně v každé etapě nemoci.