Alzheimerova choroba : průvodce pro blízké nemocných - Regnault, Mathilde (Rádci pro zdraví, 2011)
Příručka poskytuje podrobné a všestranné rady týkající se každodenní péče, dává návod, jak jednat v různých situacích v kontaktu s nemocným, jak s ním komunikovat, co zajistit, kam se obrátit o pomoc, jak se starat o lékařskou péči. Zároveň radí, jak zůstat přítomen i ve své rodině a nepřestupovat hranice možností svých sil. Čtenář tu najde i užitečné české zákonné předpisy a kontakty v ČR.