100 přání - Bertelegni, Erica, 1997- (Jota, 2014)
Je nedělení odpoledne a skoro třináctiletá Aurora Bílá právě vešla do knihkupectví, jehož prodavačka umí. létat! A nejen to, taky čarovat! Aurora díky ní zjistí, že pod jejím milovaným městem Římem se nachází vedení světa kouzel, a aby o něm nikomu neřekla, dostane od jeho královny velkolepý dar: 100 přání! Devadesát devět z nich však musí splnit ostatním a jen to poslední může být její. Aurořin život, předtím poklidný a plný knížek, se obrátí vzhůru nohama a nic už není jako dřív. Kvůli bláznivým přáním kamarádů a zákeřným přáním mladšího bratra se dostává z jednoho průšvihu do druhého, čeká ji domácí vězení i karbanátková bitva ve školní jídelně, ale také magický výlet do Paříže, spousta legrace a možná i první láska. Co si asi bude Aurora v závěru tohoto kouzelného dobrodružství přát? Bude dál jenom přihlížet snům ostatních, nebo se stane hrdinkou toho svého?