Evžen Oněgin - Puškin, Aleksandr Sergejevič, 1799-1837 (Knihy Omega (Dobrovský), 2016)
Puškinovo mistrovské a nadčasové dílo čtenáře osloví nejen překrásnou literární formou, ale i krásným příběhem o lásce a přátelství, o malých i velkých životních dramatech a také o spletitosti lidských osudů