Kdopak bydlí na hradě - Milbourne, Anna (Svojtka & Co., 2016)
Na královském hradě je pořádně živo. Podívej se dovnitř a uvidíš, jak si rytíř obléká brnění, kdo střeží královský poklad a jak král hoduje se svými hosty. Otevři všechna okénka v knížce a uvidíš, co objevíš!