Nic není svaté : případ Patricka Kenzieho & Angely Gennarové - Lehane, Dennis, 1966- (Epocha, 2015)
Krásná mladá žena zničená žalem zmizela beze stopy. Stejně tak detektiv najatý, aby ji našel. A rovněž spousta peněz. Na scénu ale vstupují ostřílení soukromí detektivové Patrick Kenzie a Angela Gennarová..