Nordic running : běh s holemi jako zdravější a efektivnější způsob běhání - Kůtek, Milan, 1969- (Smart Press, 2016)
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, které šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh. Díky většímu výdeji energie jej využijí jak sportovci v tréninku, rekreační běžci, tak jedinci s nadváhou pro efektivní hubnutí. Autor přichází také s novým pojetím kondiční chůze s holemi, které je přirozenější než nordic walking. O