Obejmi mě : třetí část série V žáru bezpečí - Banks, Maya (Baronet, 2015)
Pro Zacka Covingtona byla Anna-Grace – jeho „Gracie“, dívka s mimořádnými schopnostmi – ta pravá. Stačila však jediná noc a sen o společné budoucnosti se ocitl v troskách. Gracie beze stopy zmizela a Zack se mohl jen domnívat, co se stalo s dívkou, kterou miloval. Až po letech ji znovu nalezne..