Odolnost : nepřízeň osudu lze překonat - Berndt, Christina, 1969- (Beta, 2015)
Resilience je v řeči psychologů síla, která nám umožňuje vidět v krizi výzvu, vrátit se z deprese zpět do života, překonat překážky, které nám osud staví do cesty, upírat pohled optimisticky dopředu, chovat se konstruktivně a jednat se sebejistotou