Rytířské pohádky a tajemství starých alchymistů - Langová, Dagmar, 1972- (Radioservis, 2016)
Pohádkové příběhy o přátelství, cti a odvaze ocení především malí školáci, kteří se právě naučili číst, i rodiče, kteří je budou předčítat svým dětem. Pohádky vznikly pro rozhlasového Hajaju. Text je doplněn barevnými obrázky ilustrátorky Barky Zichové