Sedm dopisů z Paříže : inspirováno životem - Vérant, Samantha (Jota, 2015)
Sedm dopisů z Paříže je zčásti cestopisná autobiografie, zčásti milostný román... je to pravdivý příběh o tom, jak může sedm starých milostných dopisů změnit život a restartovat srdce. Dvacet let, sedm dopisů a dlouho ztracená životní láska