Svět plný hádanek - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Portál, 2016)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě