Hledačka štěstí - Francková, Zuzana, 1951- (Erika, 2010)
Viktorii by leckdo mohl jenom závidět. Se svým skvělým přítelem už dokonce uvažují o svatbě a dětech. Má práci, i když nepříliš zajímavou, ale přece jenom, a když se jí ještě podaří sehnat opravdu krásný byt, zdá se, že nic víc už si od života vůbec nemůže přát. A najednou je všechno úplně jinak. Ztráta zaměstnání a Jakubova zrada ji téměř srazí na kolena a těžký úraz, po kterém není jasné, zda nezanechá trvalé následky, přinutí mladou ženu sebrat všechny síly a vydat se znovu hledat svoje štěstí