Prodám duši, zn. Rychle - O'Reilly, Kathleen (Baronet, 2012)
Znáte ji jako tu nejúžasnější sloupkařku v tom nejmódnějším časopise ve městě. Já jí říkám Lucy. A máme následující dohodu: čím víc jí najdu klientů, tím větší získám odměnu. Ale jenom mezi námi, v poslední době jsem několikrát škobrtla a totálně se zbláznila a začala provádět, věřte mi nebo ne. dobré skutky. Nejdřív ta záchrana dítěte v parku. Potom rande s pohledným, slušným chlapíkem, který ani nebyl známou celebritou. Co dál? Budu se věnovat charitě, nebo co? Vím jen jedno - Lucy se to rozhodně nezamlouvá, ani trošičku. A až to zjistí, pak mi nepomůže ani samo peklo.