Velké holky nepláčou - Ivančáková, Ivana (Skutečné příběhy (Motto), 2013)
Ivana odmalička toužila stát se modelkou a tomu podřídila vše. Nakonec se jí podařilo proniknout do této branže, ale cesta vzhůru byla pomalá a trnitá. A tak vděčně přijala nabídku majitele jednoho londýnského butiku, aby se stala tváří jeho nové módní kolekce. Fotografovat se mělo v Argentině. Vše probíhalo naprosto standardně, až těsně před odletem ji jeden z fotografových asistentů požádal, aby s sebou vzala dárek pro majitele butiku, který ji najal. Souhlasila a bez přemýšlení hodila balíček do kufru. Netušila, že v balíčku je kokain, který ji dostane na dlouhé měsíce do francouzského vězení.