Barevná auta - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney - Pixar, 2013)
Leporelo zve do světa barev. Malí čtenáři si v ní mohou cvičit schopnost soustředit se a zapamatovat si či rozlišit rozmanité prvky. A to vše ve společnosti hrdinů z oblíbeného filmu Auta.