Hledej obrázky zvířátek (Librex, 2008)
Všechny knížky zábavné řady strýčka Delfína vycházejí z dobré psychologické znalosti přirozené dětské zvídavosti a hravosti, z touhy všech dětí poznat, co to je a jak se to dělá. Leporelko obsahuje mnoho krásných fotografií zvířat a zároveň otázky, na které má dítě najít odpověď.