"Krásy naší země" : pozapomenutá místa - Šírová-Motyčková, Kamila, 1977- (Naše země, 2015)
Tato kniha připomíná místa, která jsou zajímavá a přitom patří k těm méně známým. Ať už proto, že leží trošku stranou, jsou menší, nenápadná, nebo proto, že jsou zastíněna bližší známější stavbou.