Kuše : moderní mechanické zbraně - Kuchyňka, Antonín (Radka Kuchyňková, 2003)
Kniha o kuši jako zbrani soudobých střelců, ať již lovců či armádních specialistů, kteří ve zcela specifických situacích využívají jejích předností.