Včelí medvídci zlobí - Kahoun, Jiří, 1942- (Albatros, 2011)
Tentokrát Brumda s Čmeldou sbírají pyl, ale vůbec je to nebaví. Jako správní kluci začnou vymýšlet zábavu a koho by pozlobili. Nejdřív je to kvapník, potom roháč a taky sršán. Ale na každého jednou dojde - čmeláčci opět narazí na Pučmelouda, který jim dá za vyučenou. Ještě že je tady píďalka a hodná, starostlivá maminka!