Včera tě budu milovat - Terrill, Cristin (Egmont, 2014)
Marina má vše: peníze, přátele i skvělou budoucnost. Navíc se už od dětství důvěrně zná s pohledným chlapcem od vedle, který je matematický genius a pochází z jedné z nejslavnějších rodin v zemi. Em nemá nic: je uvězněna v malé cele uprostřed vojenského komplexu. Zbývá jí jen hlas chlapce z vedlejší cely a seznam úkolů, který najde v odtokovém kanálku. Přesto mají Marina a Em společnou jednu důležitou věc: jsou jedna a tatáž dívka. Em nyní musí cestovat v čase o čtyři roky zpátky, aby zabránila děsivé budoucnosti, před kterou prchá.