Robin Hood - Colbourn, Stephen (Macmillan readers. Level 4, Pre-intermediate, 2007)
Příběhy legendárního zbojníka a jeho družiny, která působila v Anglii za vlády Richarda Lví Srdce. Vydání doplňují cvičení a dvě CD.