Vražda na Den práce - Harris, Lee, 1935- (Detektivka, 2010)
Christine Benettová tráví s manželem dovolenou v městečku Blue Harbor na Fire Islandu, jednom s newyorských ostrovů. Jednoho dne je zde zastřelen oblíbený velitel místních hasičů a jeho dům je zapálen. Christine a Jack se do případu vloží a začnou klást otázky, avšak narážejí na neproniknutelnou hradbu ustrašených odpovědí. Nejde totiž o první požár, který v Blue Harboru řádil. A Christine má podezření, že to není ani první vražda...