Pečuj o svou kočku : kompletní příručka péče o zdravou, spokojenou a vychovanou kočku - Davidson, Catherine (Svojtka & Co., 2012)
V této publikaci naleznete vše, co budete potřebovat, abyste vedle sebe měli spokojenou a zdravou kočku, svého dobrého přítele. V knize je zmíněna celá řada plemen a celá řada důležitých informací, od přípravy vhodného prostředí a domácnosti až po různé hry a vhodný výcvik. Ať již jste neochvějnými milovníky koček, nebo se na své první koťátko teprve těšíte, bude pro vás tato knížka nejlepším průvodcem při péči o vašeho miláčka. Je doslova nabita fascinujícími poznatky a odbornými radami, doprovázenými dvěma stovkami fotografií. V této příručce najdete vše, co potřebujete vědět o tom, jak si kočku vybrat, jak jí rozumět a pečovat o ni.