Kočka a její řeč - Bailey, Gwen (Ottovo nakladatelství, 2004)
V knize Kočka a její řeč najdete odpovědi na mnoho otázek a lépe porozumíte chování své kočky. Pochopíte, co vám sděluje řečí těla a co od vás očekává. Snadno pak rozpoznáte její náladu a pocity.