Krásná nenáročná zahrada : výběrem rostlin a vhodnou péčí ušetříte čas - Dudková, Veronika, 1969- (Reader's Digest Výběr, 2009)
Více než 500 vyzkoušených rad, technik a návodů pro usnadnění zahradnických činností v jedinečné knize. Krásná nenáročná zahrada je praktický průvodce, který vám ukáže, jak mít zahradu hezčí, ale nikoli náročnější. Začněte ještě dnes! S tímto skvělým rádcem při ruce můžete začít se stovkami projektů, nápadů a technik sázení rostlin a dosáhnete úžasných výsledků. Už během několika týdnů budete mít úhlednou terasu bez plevele a čisté květinové záhonky bez bolesti zad. Už za pár měsíců budete mít radost z dokonale sestřihaného trávníku bez mechu, nad nímž jste nemuseli strávit celé víkendy. Za rok bude vaše zahrada vypadat jako nikdy, s jásavými, krásnými a zdravými rostlinami, stromy a keři, aniž byste se na ní museli namáhat celé nekonečné dny