Významné osobnosti města Moravská Třebová (Městská knihovna Ladislava z Boskovic v Moravské Třebové, 2016)
Stručný seznam významných moravskotřebovských rodáků. Tento seznam byl určen k zařazení do schránky ve věži radnice.