Skládačka - Lutz, John, 1939- (Domino, 2016)
Americký detektiv Frank Quinn, neomylný lovec sériových vrahů, je tentokrát na stopě podivnému Skřetovi, jehož zálibou je rozebírání a skládání různých objektů, a to včetně těl zavražděných žen.