5555 rad pro šikovné hospodyňky : abeceda nápadů pro každou domácnost - Bílek, Jiří, 1948- (XYZ, 2012)
Domácnost je místem, kde trávíme většinu svého času, přitom právě doma na nás čeká spousta nástrah či nepříjemností: přesolíme nebo připálíme oběd, moučník nechce kynout, nedopatřením vzniklá skvrna nejde odstranit, kousek prádla obarví celou náplň pračky, oblíbená květina začíná vadnout... Proto vznikla tato příručka, která je výsledkem více než čtvrtstoletí dlouhého shromažďování rad a zkušeností i jejich ověřování v praxi – aby vám poradila, co v těchto situacích dělat.