Čeští a slovenští prezidenti - Nolč, Jiří, 1947- (Vysokoškolské učebnice (CP Books), 2005)
Kniha nabízí přehled našich prezidentů od. r. 1918 do současnosti, jejich stručné profily, přehled voleb v Československu, v ČR a SR, srovnání kompetencí našich prezidentů podle jednotlivých ústav, porovnání kompetencí našich prezidentů s kompetencemi zahraničních prezidentů. Text je doplněn o vyobrazení prezidentů na platidlech i obrazy československých a českých státních znaků