Dekorování papíru - Nejezchlebová, Klára, 1980- (Výtvarné techniky (CPress), 2013)
V této knize získáte náměty pro zdobení papíru klasickými grafickými technikami. Úvodem se dozvíte o historii výroby papíru, jeho druzích a zásadách práce s ním. V projektech, jejichž výsledkem je vždy zajímavý a krásný výrobek, si vyzkoušíte techniku frotáže, tisku přírodninami, slepotisku, rezerváže studeným i horkým voskem, mramorování, sítotisku, šablonového tisku či barvení přírodními barvivy.