Deník špatné matky - Calman, Stephanie (Fragment, 2013)
Šokující, legrační a pravdivá zpověď autorky, která otevřeně vypovídá o svých názorech, úspěších i neúspěších v roli matky, boří všechny tradice. Vtipné repliky, odkazy a citáty inspirují generaci mladých žen po celém světě. Deník psaný s humorem a nadsázkou neodsuzuje poslání matky, ale v žádném případě je nepovyšuje nad smysl života.