Deníky Poliny Žerebcovové : děvčátko uprostřed čečenské války - Žerebcova, Polina, 1985- (BizBooks, 2016)
Polina prožila své dospívání uprostřed čečenského pekla. Zažila zblízka válečnou realitu, opovržení i šikanu od spolužáků a učitelů. Ve svém příběhu odhaluje strhující svědectví o těžkém dětství, pubertě i mládí, během nichž proběhly tři čečenské války