Hasiči jedou - Metzger, Wolfgang, 1960- (Už vím proč? Junior, 2016)
Jak se hasí požár? Jak cvičí hasiči? Co je v hasičských autech? Odpovědi na tyto a další otázky najdou děti v nové knize z edice Už vím proč, kde ani tentokrát nechybí otvírací okénka. Hoří, hoří! Hasiči už jedou