Hmyzáčci : příběhy z trávy - Eszes, Hajnal (CPress, 2016)
Kniha pohádek Hmyzáčci nabízí pohled do kouzelného světa přírody, plného krásy, tajemství a divů. Hrdiny veselých a napínavých historek jsou drobní živočichové, se kterými se běžně setkáváme v přírodě