Chci to vědět : objasnění každodenních dětských záhad - Küntzel, Karolin, 1963- (Edika, 2013)
Kniha je určena dětem k zodpovězení otázek, které je napadají, když sledují okolní svět. Objeví zde informace například z těchto oborů: dějiny Evropy, umění, hudba, literatura, náboženství, filozofie, zeměpis, geologie, ekologie, biologie, chemie, fyzika, astronomie, matematika.