Já nikdy nelžu - Žižková, Helena (Albatros, 2016)
Barča má věčně rozježené vlasy, nemá ráda sukně, leze odvážně po stromech. Má jedinou kamarádku, Elvíru, která ale je - neskutečná. Léto znamená pro Barču ráj, celé dny lítá venku. To letošní je však jedno velké dobrodružství. Trochu nebezpečné, trochu bázlivé, hodně překvapivé!