Konečná - Amis, Kingsley, 1922-1995 (Plus, 2012)
Pětici seniorů, tři muže a dvě ženy, odsoudily jejich životní osudy k tomu, aby závěr života trávili společně v chátrajícím a osamělém venkovském domě. Všem už je přes sedmdesát, ale s žádným z nich život nezacházel příliš pěkně