Letní snění - Matthews, Carole (Román (Motto), 2013)
Nell si nemá na co stěžovat - žije ve spokojeném vztahu s dlouholetým přítelem a společně vychovávají čtyřletou dceru. Velkou oporou jsou jí i kolegové z práce, majitel rychlého občerstvení Phil, starostlivá Constance a kamarádská Jenny. Zdá se, že Nell ke štěstí nic neschází. Co když vám, ale někdo vnukne myšlenku, že můžete dokázat víc, než jen do konce života pracovat v rychlém občerstvení, a určitě byste měla zúročit svůj talent? Nell zpočátku váhá, nechce se vzdát svého pohodlného života, ale zároveň by si chtěla splnit sen - stát se světoznámou módní návrhářkou kabelek. Cesta za úspěchem je trnitá, ale nakonec zdá se, že Nell dosáhne vysněného cíle. To by se jí však do cesty nesměla postavit Lola...