Myška Peliška a myška Dobříška : ... a jejich velké dobrodružství - Durková, Milena (Příběhy pro děti, 2013)
Malé myšky a jejich velká dobrodružství.V jedné obyčejné kuchyni žijí myška Peliška a myška Dobříška. Není ale myš jako myš. Tyhle dvě myší kamarádky spolu totiž zažívají skvělá dobrodružství jako třeba cestování na zámek, překonání potopy a objevování dalších podkladů, které se v kuchyni skrývají